Help mee

Wist je dat vrouwen in Nederland gemiddeld 22 kledingstukken in hun kledingkast hebben hangen die ze niet dragen?! Over schoenen en tassen hebben we het dan nog niet gehad… Maak plaats in je kledingkast!

 

Het hele jaar door kun je kleding, tassen, schoenen, sieraden, sjaals en boeken inleveren. Misschien wordt het opruimen van deze spullen (nog) gemakkelijker wanneer je weet dat de spullen een goede nieuwe bestemming krijgen en je hiermee een goed doel steunt.

 

De gedoneerde spullen worden geselecteerd voor de verkoop in onze winkel in de Hoofdstraat 32 te Hoensbroek. De opbrengst, min een klein deel voor onkosten, gaat naar diverse goede doelen voor kinderen. Zo worden er schriftjes, spellen en speelgoed gekocht voor Kadozen die naar kinderen (in tehuizen) in Polen, Litouwen en eigen regio gaan. Ook is er een vrijwilliger die fantastische dingen realiseert in Calcutta en een vrijwilliger die geweldige dingen heeft gedaan in Tanzania. Daarnaast staan wij altijd open voor enthousiaste vrijwilligers die ergens een mooi project hebben. Zo zijn er onlangs vele kids in Zuid-Afrika blij gemaakt met nieuwe schoolspullen!

 

De spullen die niet geselecteerd of niet worden verkocht, komen ook goed terecht. Ze gaan via de stichting Samen Delen naar dames in Heerlen e.o., Polen en Litouwen.

Wil je graag spullen inleveren?

Tijdens openingstijden of stuur een berichtje naar Opnuuj.

Onze projecten

Lees hier meer over de projecten en goede doelen die wij steunen.